Børneliv

Børneliv

Børneliv indeholder forskellige værdier, alt efter om du er født i storbyen eller om du er født på landet. Hvordan vil du gerne have, at dine børns liv skal være?

Hvor skal I bo? Skal der være meget plads til at vokse? Skal I have adgang til græs mellem tæerne? Ønsker I at bo midt i storbyen – med altan eller uden altan.

Børneliv og boligdrømme

Boligen til dig, som har børn boende hjemme, kan indeholde mange forskellige drømme. Det kan være, at du drømmer om at have et værelse til hvert barn. Måske drømmer du om en have, en stor gård i København, så dine børn kan lege med andre børn i fritiden, eller måske drømmer du om det sted, hvor du og din familie kan have køer, grise, får og heste.

Uanset hvad du går og drømmer om, så lad dig inspirere af to sætninger:

hvad gør dig lykkelig?

hvad gør dine børn lykkelige?

Det er meget forskelligt, hvad vi har behov for og ingen kan fortælle dig, hvad der er rigtigt for dig. Det allervigtigste er, at du har overskud i dit liv a både af tid, penge og livslyst. Hvis hamsterhjulet kører med dig, kommer du til at mangle livslysten og det er bare ikke sjovt på lang sigt.

Hvis du har ønsker til at arbejde med dette livsområde, eller du har tekster, som du gerne vil have, at jeg skriver mere om, så skriv endelig.

Kærligst

Helene