Min historie og baggrund

 

Jeg hedder Helene Mau – jeg er vild med udfordringer og udvikling. Sådan har det altid været – lige siden jeg som helt lille begyndte at interessere mig for det menneskelige sind. Jeg havde lange filosofiske samtaler med min far om livet, om emner som vi begge fandt interessante og om alternative tankegange.

Jeg har prøvet lidt af hvert – fra at have en alkoholiseret mor, været hjemløs i en periode, tjent mange penge, tjent få penge, haft udfordringer med vægtforøgelse og vægttab, mit selvværd har lidt, jeg har været gift, er blevet skilt, har været single i en periode. Det har altid været mit mål at leve tæt sammen med min mand – i kærlighed, respekt og samhørighed. Så derfor blev jeg stædigt ved med at lede efter en god mand og fandt ham. Derudover har jeg nogle tarmsygdomme, som jeg holder nede med sund mad, god lang søvn og en livsglæde/optimisme, der gennemsyrer min hverdag. Jeg mistede mine forældre mens jeg var i trediverne. Og det var både utroligt hårdt og meget styrkende.

Jeg har arbejdet som psykoterapeut siden 2009 og har været selvstændig psykoterapeut med egen forretning siden 2011, hvor jeg blev færdig med uddannelsen. Inden da har jeg arbejdet med forskellige områder – jeg er uddannet indenfor marketing, fordi psykologistudiet lå for langt væk fra mor og far. Jeg har arbejdet som marketingmedarbejder, indtil jeg fik børn – derefter droslede jeg ned på ansvar og havde jobs som kontorassistent i en årrække. Derefter begyndte jeg at arbejde med it og databaser, hvilket jeg gjorde frem til min start som psykoterapeut.

Jeg tror på, at vi kan lære nyt hele livet – at alle livets udfordringer kan gøre os stærkere, og de kan også knække os. Med den rette vejleder, mentor og psykoterapeut kan vi dog også lære at komme igennem de meget svære faser af vores liv, hvad enten det er skilsmisse, dødsfald, problemer med teenagere eller hvad der nu måtte dukke op.

Hvad siger mine klienter

Vi kan kun anbefale Mau Coaching, som tilgår opgaven med stor professionalisme og udfordrer både medarbejdere og ledelse til sammen at skabe et godt arbejdsmiljø, og vi vil fremadrettet benytte metoden i vores arbejde med at skabe en god arbejdsplads og fastholde vores medarbejdere.

Lars Høgh

Det har givet nogle overvejelser og helt sikkert, at jeg skal bruge mere tid på samtaler (kollektive og individuelle) – ligeså være bedre til planlægning for hele organisationen samt for den enkelte. Sidst, men ikke mindst, give mere ros. Tror, der er flere, som har behov for det. De små feedbacks på de enkelte spørgsmål var rigtig gode. Der er spørgsmål i rapporten, som jeg nok ikke selv ville have stillet før, men det vil jeg nu følge op på.

Jacob Larsen

Helene fremstår yderst professionel, tillidsfuld og engageret i sit virke. Hun formår at arbejde med kompleksiteten og er vedholdende over tid. Hun er yderst faglig kvalitetsbevidst, virker oprigtig nysgerrig og fremstår som en stærk inspirator. Med sin positive tilgang og åbenhed og lyst til at forstå mennesker er hun en meget behagelig og fortrolig sparringspartner.

Danny Bukh Almstrup